Zo werkt het
- Klanten registreren hun eigen account, gescheiden van teamlogins — nooit door elkaar, nooit gedeeld.
- Eenmaal ingelogd zien ze hun behandel- en bezoekgeschiedenis, werken ze hun persoonsgegevens bij en laten ze een review achter.
- Ook het wachtwoord resetten is selfservice — een vergeten wachtwoord betekent geen telefoontje meer naar de receptie.
- Het hele portaal spreekt hun taal — welke van de acht ze ook gekozen hebben.
Wat je krijgt
- Privé klantlogin, gescheiden van teamaccounts
- Persoonsgegevens die klanten zelf inzien en bijwerken
- Behandel- / bezoekgeschiedenis
- Reviews, rechtstreeks van de klant
- Selfservice wachtwoordreset
Goed om te weten
Dit staat volledig los van de beheerderslogin van het bedrijf — een klantaccount kan nooit de gegevens van een andere klant zien, of iets van de bedrijfskant.